1. mai minner fra Lademoen

Barbro Rønning skrev følgende: Terje Tallaksen:
Jo da som liten gutt forsto jeg ikke da,men i ettertid husker jeg hvor alvorsbetont denne dagen var. Minnes en gang at jeg ble med der Anders Buens minneplasser i Lademoparken. Der ble jeg stående midt i folkehopen og følte da at det var et alvor når krans ble pålagt bysta. Rundt meg sto det massevis av kjente med blottet hode. De sang og det ble holdt tale. Glemmer aldri,menfikk tak i naboens hånd og holdt i den. Følte en rar samhørighet med folket og naboen da. Glemmer aldri den følelsen da vi sto der.
Solfrid Beate Jakobsen:
Husker fra min barndom at jeg alltid var med pappa ned på Lademoen kirkegård og overvar bekransningen av støtten til minne om falne russiske og jugoslaviske soldater! ørte bare trikken som for forbi. ;
Bodil Lein :
Begge foreldrene mine sto i sangkor og gikk i tog 1.mai med sangerluene på.Mamma sang i Arbeidernes kvinnekor og pappa sang i mannskoret Orfeus.Det var mye sang og musikk hjem hos oss Kosa meg med 1. maitoget

ANDRE NYHETER FRA NABOLAND

nyheter

Konsert på Lademoen bydelshus

Naboland, Lademoen Bydelshus og Lademoen Vel arrangerer dobbeltkonsert 1. mai i Lademoen Bydelshus. Det blir både et familiearrangement/barnekonsert med Tullkattesnuttene og konsert for voksne senere

Read More »