Konsert på Lademoen bydelshus

Naboland, Lademoen Bydelshus og Lademoen Vel arrangerer dobbeltkonsert 1. mai i Lademoen Bydelshus. Det blir både et familiearrangement/barnekonsert med Tullkattesnuttene og konsert for voksne senere på kvelden med hele Lademoens crème de la crème! Se mer informasjon under og i egen post. Velkommen til en gledelig aften i hjertet av Lademoen 1. mai!

16:00: Gratis barnekonsert “Ut i verden med Tullkattesnutene”.
Siri Gjære og Kirsti Hukes fantastiske duo Tullkattesnutene spiller konsert for barna. Det ryktes også at Kyrre Katt tar turen. Det blir brus og is til alle barn!

19:00 Voksenkonsert “Lademoen Synger”.
Lademoen Synger er et prosjekt fra Naboland som startet med spørsmålene sang folk på Ladmoen før i tiden? Synger de i dag? Hva med å samle Lademoens fineste låter og artister i en sangbok? Sangbok ble det, samt en samling av Lademoens egne sanger og musikere til en helaften i Bydelshuset 1. mai. Det kommer artister som Erlend Smalås, Trond Wiger, Kriss Stemland, Andreas Elvenes, Dag Rønning, Helge Bentzen, Kirsti Huke, Siri Gjære, Iben, Svartlamon Damekor, Svartlamon Hardkor m.fl.

Billetter: 150,- i døra (du får med sangbok på kjøpet).

ANDRE NYHETER FRA NABOLAND

nyheter

Konsert på Lademoen bydelshus

Naboland, Lademoen Bydelshus og Lademoen Vel arrangerer dobbeltkonsert 1. mai i Lademoen Bydelshus. Det blir både et familiearrangement/barnekonsert med Tullkattesnuttene og konsert for voksne senere

Read More »