Åpning og infoevent – Mellomrom

Lørdag 15. Juli var det åpning av det nye byggverket “Domen” som står på andre siden av veien fra Svartlamon til Dora. Her var det underholdning, diverse stands og mat og drikke. GOD STEMNING!

MellomRom er en ideell organisasjon som holder til ved «Domen» som står så fint plassert langs Strandveien på Svartlamon/Nyhavna. Sammen med flere av våre gode naboer inviterer vi store og små til infoevent og visning av Trondheims nye byggverk «The Dome»🙌
Vi inviterer ulike mennesker, engasjerte og kreative til å bli med, bli en del av MellomRom, til å vokse og utvikle ideer og ulike prosjekter sammen. Her vil du møte ulike mennesker fra blant annet Svartlamon, UFFA, Ivar Matlaus Bokkafe og LamoMarked.

Foto: Cecilie Hagen

ANDRE NYHETER FRA NABOLAND

nyheter

UFFA 42 år

Lørdag 11. November feira nabolands kjære ungdomshus 42 år. Det ble besøk av punkbandet Dømt fra hovedstaden som delte scene med 4 lokale band. Det

Read More »