Ny nettside – nye redaktører !! !

Vi er kjempeglade for å presentere vår nye nettside og våre nye redaktører som vil sørge for at minner og nyheter fra prosjektet fortløpende blir publisert.

Cecilie Hagen er 30 år, Grafisk designer og har utarbeidet det superfunksjonelle og vakre designet på denne nettsiden sammen med Kjartan Sarheim Anthun. Nå har du gleden av å klikke deg videre i det. Cecilie bor på Mellamon og er aktiv i mijøet på Uffa og Svartlamon.

Eva Bragstad – er vår andre nettredaktør som med sin hvasse penn vil sørge for at bydelens ulike stemmer blir å høre her. Eva er tekstforfatter og poet med mange års bakgrunn i teater, film, musikk/sang. Blant alt det andre 🙂

ANDRE NYHETER FRA NABOLAND

nyheter

UFFA 42 år

Lørdag 11. November feira nabolands kjære ungdomshus 42 år. Det ble besøk av punkbandet Dømt fra hovedstaden som delte scene med 4 lokale band. Det

Read More »